Information Covid-19

Vi har tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska vara tryggt! Läs mer

×
Hero slide image Article banner

Hos oss ska alla kunder känna att de får samma uppmärksamhet. Vi vill att ett köp av begagnad bil ska kännas lika tryggt och trevligt som ett nybilsköp. Därför har vi en omsorgsfull och noggrann hantering av alla våra begagnade bilar.

För att du ska känna dig säker på vad du köper kontrolleras alla bilar av tekniker och dessutom har bilarna tydliga varudeklarationer på vindrutan för att ge dig en så bra beskrivning av bilen som möjligt. Våra säljare hjälper er med en genomgång av bilen och följer gärna med ut på provkörning för att visa bilens funktioner. Självklart får du sedan i lugn och ro själv köra för att uppleva bilens känsla och möjligheter. Känns allt rätt gör vi allt vi kan för att du ska kunna ta med din nya bil hem direkt.

Har vi ingen bil inne just nu som passar dig? Låt oss göra ett försök att hitta den åt dig.

Alla våra begagnade bilar:

 1. Är KONTROLLERADE av TEKNIKER före leverans
  Alla våra begagnade bilar genomgår en kontroll av tekniker före leverans. Att närmaste service är gjord  är också en självklarhet för att kunna teckna våra garantier.
 2. Har en tydlig VARUDEKLARATION
  Samtliga våra begagnade bilar har en en tydlig varudeklaration som ger en bra beskrivning av bilens skick. Den är alltid placerad på bilrutan för att det ska vara lätt för dig som kund att hitta den.
 3. FULL BYTESRÄTT under 30 dagar (50 mil)
  Skulle du mot förmodan ångra dig och vilja byta bil så har du 30 dagars och max 50 mils bytesrätt (mot en kostnad av 2.500 kronor för vårt rekonditioneringsarbete).
 4. Marknadens BÄSTA begagnadegaranti
  Vi på Toyota tror så mycket på våra bilars kvalitet att du får ett ovanligt bra garantipaket när du köper en begagnad bil hos oss. Toyota Kvalitetsgaranti, TKG, följer med på köpet när du köper en Toyota som är minst 24 månader gammal hos någon av våra auktoriserade Toyota-återförsäljare. Garantin gäller tills bilen är 10 år, eller tills den har gått 20.000 mil. Garantin gäller under förutsättning att underhållsservice har utförts var 1.500 mil, eller minst en gång per år hos en auktoriserad Toyota-verkstad.

 

 

Brett utbud och rätt pris på bilen
Vi byter in olika märken och bilmodeller och har inga bilar eller fabrikat vi inte jobbar med. Vi gör vad vi kan för att hitta just den bil ni söker. Utmana oss, det kan löna sig.

Vi köper dessutom in begagnade bilar löpande för att bredda utbudet ytterligare. Därför är vi intresserade av att köpa eller byta in begagnade bilar. Skulle ni ha finansiering på er bil hjälper vi er med kontakten mot finansbolaget.

 

Snabb och enkel finansiering
Det ska vara enkelt att köpa bil. Vi erbjuder möjligheten att finansiera din bil. Hos oss får du enkelt ett finansieringsförslag till marknadsmässig ränta och en tydlig månadskostnad.

 

Toyota Bilförsäkring –  låg självrisk och fri hyrbil
Vi har tillsammans med Länsförsäkringar tagit fram en mycket bra försäkring med bland annat låga självrisker och ett bra skydd som heter Toyota Bilförsäkring. Du kan prova försäkringen i 6 månader till fast kostnad eller välja någon annan av våra försäkringslösningar.

Vi finns här för dig och vår målsättning är att du ska känna dig trygg när du gör affär med oss.