Information Covid-19

Vi har tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska vara tryggt! Läs mer

×
Hero slide image Article banner

ELHYBRID-DAGAR

Just nu har vi samtliga elhybrider på plats hos Lindströms Bils anläggningar så ta chansen att prova just dina favoriter. Passa även på att ställa alla frågor du behöver för att göra ett bra val vid köp av din nästa bil. Välkommen in!

C-HR Elhybrid

Pris från 258.900 kr

Nya Toyota C-HR är utrustad med fjärde generationens hybridteknik och levererar all effektivitet som du kan förvänta dig av en elhybrid. I kombination med en kraft som sträcker sig långt över förväntan är körglädjen ett faktum.

Läs mer om C-HR
COROLLA Elhybrid

Pris från 224.900 kr

Och är bättre än någonsin! Nya Corolla kommer i två utföranden; en halvkombi och en Touring Sports. För första gången kan du även välja mellan två olika elhybridmotorer för samma modell; en 1,8 l och en ännu kraftfullare 2,0 l.

Läs mer om Corolla
RAV4 Elhybrid

Pris från 342.900 kr

RAV4 har en kraftfull framtoning med sin robusta exteriör och stilrena interiör. En mängd aktiva säkerhetsfunktioner inger förtroende och gör att du alltid kan känna dig trygg, var du än kör.

Läs mer om RAV4

Köp 4 VINTERHJUL och betala för 3

Köp 4 nya kompletta vinterhjul på Toyota originalfälg men betala bara för 3. Gäller vid köp av ny Toyota Elhybrid, gäller till den 9/4. Kan ej kombineras med privatleasing.

80% av de bilar vi säljer idag är elhybridbilar

Under 2019 var mer än 80% av de personbilar vi sålde elhybrider. Ni kunder har verkligen förstådd och uppskattat bilarna som laddar sig själva medan man kör. Det om är glädjande för dig som köpt en elhybrid och nu vill byta till en ny, är att det är stor efterfrågan på begagnade elhybrider. Det gör att dig till en vinnare och det måste kännas skönt att veta att Toyotas värde varar även som begagnad bil.

Article banner Article banner

Hur fungerar elhybrid?

Idag, med över 14 miljoner sålda elhybrider världen över, finns det fler anledningar än någonsin att välja en elhybrid från Toyota. Under de senaste 20 åren har vi förfinat tekniken till perfektion och kan idag erbjuda oslagbara, stilrena, responsiva och effektiva elhybrider i modeller för alla livsstilar och smaker.

Vad är en elhybrid?

Toyotas elhybrider kombinerar två energikällor: en elektrisk motor och en bensinmotor. Toyotas elhybrider kan använda den elektriska kraften för att antingen ge en extra skjuts i accelerationer eller för att köra helt på el i hastigheter upp till 50 km/h. Resultatet? Noll bränsleförbrukning, noll avgaser och en nästintill ljudlös körupplevelse i snitt 50% av körtiden.

Elhybrid privatleasing

Hos Lindströms Bil kan du privatleasa din elhybrid på ett smidigt sätt. Det ska vara enkelt att äga en bil. Därför har vi skapat ett koncept där allt för ett bekvämt bilägande ingår. Till en fast månadskostnad.

I din privatleasing ingår detta:

  • Ingen kontantinsats
  • Ingen oro för värdeminskning
  • Samma leasingavgift hela perioden (fast ränta)
  • Fri service
  • Vägassistans
  • Vill du så köper vi gärna din befintliga bil
Läs mer om privatleasing här

Elhybrid tjänstebil

Att välja en elhybrid från Toyota som företagsbil har många fördelar. Du får en driftsäker bil, som tack vare lågt förmånsvärde, låg skatt och låga ägande kostnader håller ner kostnaderna för både ditt företag och föraren. Med andra ord är det den perfekta tjänstebilen. Hos Lindströms Bil hittar du elhybriden oavsett om du vill ha en liten smidig bil för kundmöten i stan eller en stor SUV där hela familjen även får plats.

Toyota BusinessLease är en totallösning där både service och bilförsäkring är inkluderat till en fast månadskostnad och till garanterat återköp, allt på en och samma månadsfaktura. Ingen första förhöjd Leasingavgift.  Läs mer om leasing för företag här

Vit RAV4 på isen
Toyota camry i färgen brun.