Information Covid-19. Läs mer

×
Hero slide image Article banner

De ska vara tryggt och säkert att köpa bil.

När du köper bil hos oss på Lindströms bil vill vi att du skall slippa obehagliga överraskningar. Därför har vi tillsammans med svensk Bilgaranti tagit fram en 12 månaders garanti som heter KörTrygg. Garantin är en av de med generösa på marknaden.

KörTrygg och 30 dagars bytesrätt

Att köpa begagnad bil kan ofta vara ett äventyr. Därför vill vi ge dig som kund ett bekvämt, enkelt och tryggt bilköp. Visst låter det självklart med hos oss är det mer än bara ord. Vi vill att du ska göra ett bra bilköp, därför erbjuder vi dig full bytesrätt under 30 dagar (villkor klicka här) och KörTrygg kvalitetsgaranti på 12 månader med omfattande garanti och utan en krona i självrisk. Kontakta någon av våra säljare för ytterligare information om villkoren för garantin.

Testade och varudeklarerade bilar

Som ett steg i att upplysa dig om bilens kondition och eventuella brister genomgår alla våra bilar ett omfattande test innan de kommer ut till försäljning. Vi har ­genomfört konditionstest av din bil och eventuella fel redovisas direkt. Du ser att bilen är testad genom att det finns en varudeklarationen på alla våra begagnade bilar. Här ser du några av de komponenter och funktioner som vi kontrollerar:

– motor, bromsar och drivlina

– framvagn, styrning och bakhjulsupphängning

– fjädringar och stötdämpare

– avgassystem

Om olyckan skulle vara framme

Om din bil fått en skada eller ett fel som du tror skulle kunna täckas av din bilgaranti kontakta då först Svensk Bilgaranti på tel 031-27 70 40. Ta sedan kontakt med oss så hjälper vi dig med dina garantiärenden.

Du vet väl om att Svensk Bilgaranti betalar självrisken för bärgning till närmaste verkstad om felet innefattas av garantin.

Enkelt att få hjälp

Om något skulle hända din bil, finns vi här och hjälper dig oavsett var du är och vad du råkat ut för.

Kompletta villkor finns här.


Kontaktuppgifter, se nedan