Information Covid-19

Vi har tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska vara tryggt! Läs mer

×
Hero slide image Article banner

Land Cruiser, SUV som är helt unik i sin förmåga att kombinera en enastående kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet med oöverträffad terrängförmåga.

Prisexempel Toyota Land Cruiser 150

Legend

Pris från 571.900 kr
Toyota Flex Billån från 5.226 kr/mån.*

Invincible

Kampanjpris från 591.900 kr (ord. pris 611.900 kr)
Toyota Flex Billån från 5.178 kr/mån.*
Du sparar 20.000 kr/mån.

Invincible Offroad & Visibility pack

Kampanjpris från 611.900 kr (ord. pris 631.900 kr)
Toyota Flex Billån från 5.361 kr/mån.*
Du sparar 20.000 kr/mån.

Premium

Kampanjpris från 671.900 kr (ord. pris 691.900 kr)
Toyota Flex Billån från 5.909 kr/mån.*
Du sparar 20.000 kr/mån.

Land Cruiser tar dig dit du ska.

Och tillbaka.

Land Cruiser – med sitt unika arv som sträcker sig över 65 år – allt paketerat i en lyxig kostym med svårslagen prestanda och komfort.

SUV med styrka och syfte i varje linje.

Nya Land Cruiser är vidareutvecklad med en ny, modern och robust yttre styling. Varje linje tjänar ett syfte. Motorhuven är formad för att förbättra sikt och synlighet och strålkastare, grill och kylare sitter monterade högre för maximalt skydd och tåla djupa vattenpölar.

SUV:en som skyddar, både på och vid sidan av vägen.

Nya Land Cruiser kommer med Toyota Safety Sense, en teknologi designad för att motverka och mildra kollisioner i en rad olika trafiksituationer. Det inkluderar Pre-Collision System (PCS) med Pedestrian Detection, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB) och Road Sign Assist (RSA).

SUV:en som tar sig an den tuffaste av terränger

Från krypkörning genom en flod, för att komma ner på ett stenig väg – Land Cruiserns förmåga att övervinna den tuffaste terrängen och ta dig tillbaka säkert är legendarisk. Ingen annan SUV kan erbjuda samma unika kombination av prestanda på och utanför vägen.

SUV:en som är fullmatad med innovativ teknik

 

Land Cruiser är perfekt anpassad för terrängen men är också en komfortabel landsvägsmaskin. Den är lika härlig att glida runt i stan med som att cruisa på motorvägen eller köra över stock och sten. Du väljer – det är bara att kliva in bakom ratten och köra dit du vill.

En röd Toyota Land Cruiser står parkerad
En svart Toyota Land Cruiser står parkerad

 

 

 .     

 

Villkor & finansiering

Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2020. Miljöklass Euro 6.2. Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.

*Finansiering via Toyota Financial Services: exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% (jan-2020), 30% kontant/inbyte, 44% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,28-4,32%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning 9,7 l/100 km och 253-255 g/km (WLTP), 207 g/km (korrelerad NEDC). Med reservation för ev. prisändringar, avvikelser och tryckfel. Erbjudandet med Flex Billån gäller t.o.m. 30 juni 2020.