Hero slide image Article banner

Nya RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas

Den kombinerar ett robust yttre med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper, oavsett underlag. RAV4 känner sig hemma på stadens gator, där den höga, aktiva förarpositionen ger utmärkt sikt och kontroll. Karossens kraftfulla linjer döljer en sofistikerad inredning och teknik i världsklass. Kupén är generös och genomtänkt – med kvalitet som känns och enastående komfort för alla passagerare. Och den nya kraftfulla 2,5-liters hybriddrivlinan ger nya RAV4 prestanda som räcker och blir över, var du än kör.

Det finns hybrider och så finns det Toyota RAV4 elhybrid

Kör var du vill, hur långt du vill – från städer med stränga utsläppskrav till breda motorvägar och öppna landsvägar i utmanande förhållanden. Nya RAV4 ger dig all kraft du behöver utan att kompromissa med effekt eller räckvidd. Den nya, självladdande 2,5-liters hybriddrivlinan erbjuder en trygg, bekväm och tyst körupplevelse. Helt nya RAV4 elhybrid öppnar en ny era av möjligheter och prestanda.

Helt nya RAV4 med komfortpaket och ljud från JBL. Just nu bjuder vi på utrustning till ett värde av 12.000 kr om du väljer RAV4 Active, Style eller Executive.

Erbjudande 1

RAV4 Active med komfortpaket

I komfortpaketet (värde 12.000 kr) ingår:

– Elektriskt manövrerbar baklucka
– Baklucka öppningsbar inifrån kupén
– Nyckelfritt lås-system, Smart Entry
– Parkeringssensorer även fram
– Eluppvärmd ratt
– Eluppvärmda spolarmunstycken till vindrutan

Flex Privatleasing från 4.395 kr/mån.*

Erbjudande 2

RAV4 Style eller RAV4 Executive med JBL-ljudanläggning

I samarbete med JBL har vi tagit fram en fantastisk och specialutformad ljudanläggning som du får på köpet till din nya RAV4 Style eller Executive (värde 12.000 kr). Anläggningen är specialanpassad till interiören och ljudet är fullständigt makalöst. Med nio högtalare runt om i kupén är ljudupplevelsen så nära en livekonsert du kan komma.

Flex Privatleasing från 5.195 kr/mån.*

 

Det finns säkerhet och så finns det trygghet

Det innovativa säkerhetspaketet Toyota Safety Sense ger dig förarassistans på en helt ny nivå. Nya RAV4 nöjer sig inte med att varna för potentiella faror, utan ger dig hjälp och stöd under hela resan. Resultatet är en högre säkerhet och en mer avkopplande körupplevelse än någonsin tidigare. Några av de nya aktiva säkerhetssystem som hjälper dig som förare:

  • Pre-Collision System with night-time Pedestrian Detection
  • Pre-Collision System with Cyclist Detection
  • Intelligent Adaptive Cruise Control
  • Full-range Adaptive Cruise Control
  • Lane Trace Assist

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 december 2019. Gäller för privatkunder. Kan inte kombineras med Flex Privatleasing. Kampanjpriset är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel.

*Finansiering via Toyota Financial: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4.500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (10 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.