Just nu söker vi

Om oss

Lindströms Bil är ett familjeföretag med körglädje i generna! Vi är drygt 150 medarbetare på totalt sex anläggningar i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är en auktoriserad återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken.  

 

Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande

 

Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms Bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster. Förutom ett intressant arbete erbjuder vi dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.  

 

Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan! 

 

Om tjänsten
I samband med däckskiftessäsongen söker vi 2 däckmontörer till vår verkstad i Trollhättan. Du kommer att jobba med att skifta, tvätta och lagerföra däck på vårt däckhotell.    

 

Om dig

Vi förutsätter att du har ett stort intresse för bilar och har erfarenhet av att utföra däckskiften sedan tidigare. Det är viktigt att du klarar av ett fysiskt arbete, i högt tempo och är van att hugga i när det behövs.

   

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig, är ett krav.  

 

Anställningsform
Tjänsten är en visstidsanställning under däcksäsongen (oktober-november)Placeringsorten är Trollhättan. Vi har kollektivavtal med IF Metall genom Motorbranschavtalet.  

 

Ansökan

Skicka dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev till karriar@lindstromsbil.se. Märk ansökan: DÄCK TrollhättanUrval sker löpande. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta vår Verkstadschef i TrollhättanPatrick Engman, på telefon 0520-200 124.  

Om oss

Lindströms Bil är ett familjeföretag med körglädje i generna! Vi är ca 150 medarbetare på totalt sex orter i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är en auktoriserad återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken.  

 

Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägandeVi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms Bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster. Förutom ett intressant arbete erbjuder vi dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.  

 

Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan! 

 

Om tjänsten

I rollen som bilsäljare kommer du att skapa och förvalta affärer med både nya och befintliga kunder. Du jobbar med försäljning av såväl nya som begagnade bilar, genom hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning och leverans.  Gästvänligt guidar du kunden genom Toyotas välkända modellprogram innehållandes bland annat helt nya RAV4, återvändande Corolla och sofistikerade CamryUnder säljprocessen hjälper du kunden med tillbehör till sin nya bil, finansieringslösningar och bilförsäkring.  

 

Tillsammans med övriga medarbetare säkerställer du högsta möjliga kundnöjdhet och utvecklar Lindströms bil i Trollhättan till det självklara valet för både bil– och verkstadskunden   

 

Om dig

Vi söker efter dig som tycker om att göra affärer och våra gäster ska tycka om att göra affärer med dig.  Har du dessutom en inneboende drivkraft att uppnå resultat och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer besitter du några utav de kvalitéer som vi söker.  

 

För att lyckas i den här rollen behöver du ha förmågan att ta eget ansvar för ditt arbete och ha hög social kompetens. Vi ser också att du är en prestigelös kollega som vill bidra till en fantastisk stämning på jobbet.  

 

B-körkort, avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.    

 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Placeringsort är Trollhättan. Arbete på helger förekommer. Vi har kollektivavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer genom Motorbranschens arbetsgivareförbunds tjänstemannaavtal.

 

Ansökan
Välkommen att skicka dina ansökningshandlingar innehållande både CV och personligt brev till karriar@lindstromsbil.se. Märk din ansökan: Säljare TrollhättanUrval kommer att ske löpande. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta platschef Mikael Mossberg, 0520-20 01 11.  

Vi vill skapa en arbetsplats som ger mer än bara lön.

Vårt mål är att du ska jobba minst 10 år hos oss. Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster.

Skapa bestående intryck
Vi som arbetar här är positiva och generösa. Vi sätter andra före oss själva. I hjärtat känner vi en äkta glädje och engagemang för våra arbetsuppgifter som skapar en ”go känsla i magen” på våra gäster och medarbetare vi möter i vardagen. Vår förhoppning är att vi tillsammans skapar ett bestående intryck.

 

Väldigt stolta över våra duktiga medarbetare
Vi känner en stolthet i att våra medarbetare trivs och stannar länge hos oss. Detta skapar en trygghet och att man som medarbetare kan utvecklas på ett bra sätt. Vi har väldigt många duktiga medarbetare. Några som har utmanat sig lite extra är Joe i Trollhättan (Sveriges duktigaste kundmottagare) och Johan i Skövde (Sveriges duktigaste skadetekniker) och nu senast Jens i Jönköping  (Sveriges bästa Tekniker). Alla tre har vunnit sin kategori  bland Sveriges Toyotaåterförsäljare.

 

I dag representerar vi Toyota och Lexus.
Det innebär att vi är en del av två av världens absolut starkaste bilvarumärken. Det ger oss en stark position i bilbranschen och en trygg framtid. I arbete med dessa varumärken har vi nöjet att arbeta med produkter av hög klass och vi får god hjälp att lyckas i vårt arbete genom dessa biltillverkare.

 

Familjeföretag
Lindströms bil är ett familjeföretag med körglädje i generna. Familjen Lindströms historia inom bilbranschen går långt tillbaka i tiden. Man till och med säga att släkten var ”först” i Sverige med att engagera sig i bilindustrin. I slutet av 1800-talet skapade David Lindström, farfars far till dagens ägare, Sveriges första fordons industri i Tidaholm. Läs mer här

Men sedan 1994 är det bröderna Ulf och Urban Lindström som äger och aktivt driver Lindströms bil.

 

Så nu återstår bara frågan: Vill du bli en del av vår familj?
Då ska du söka någon av våra lediga tjänster nedan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vännerna på Lindströms bil