Just nu söker vi

Om oss
Lindströms Bil är ett familjeföretag med ca 150 medarbetare på totalt sex anläggningar i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är auktoriserade återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken. Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

 

Om tjänsten
Vår anläggning i Alingsås växer och därför söker vi ytterligare en skadetekniker. Du kommer vara en del i ett team som utför alla typer av bilskadereparationer. Tillsammans med dina kollegor kommer du utveckla avdelningen till den bästa plåtverkstaden i Alingsås. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara riktning av karosskador, byte av karosseridelar, svetsning och byten av vindrutor på personbilar.

 

Om dig
Vi förutsätter att du har ett stort intresse för bilar och gärna har jobbat med bilskadereparationer sedan tidigare. Med en teknisk utbildning i ryggen, en god teknisk förståelse och en problemlösande inställning har du en bra grund att stå på.

För att lyckas i den här tjänsten hos oss ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyotavärlden kallas ”Kaizen” – ständig förbättring och att du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig, är ett krav.

 

Anställningsform
Vi tillämpar 6 månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

 

Ansökan
Skicka dina ansökningshandlingar innehållande Cv och personligt brev till karriar@lindstromsbil.se. Urval sker löpande. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta vår Verkstadschef bilskador i Alingsås, Tommy Poulsen, på telefon 0322- 230 109.

Om oss

Lindströms Bil är ett familjeföretag med körglädje i generna! Vi är drygt 150 medarbetare på totalt sex anläggningar i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är en auktoriserad återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken.  

Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande. Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms Bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster. Förutom ett intressant arbete erbjuder vi dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.  

Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan! 

 

Om tjänsten
Till vårt Däckcenter i Jönköping söker vi nu en däckmontör. Du erbjuds ett varierat arbete som innehåller bland annat kundkontakt, montering, balansering och att göra hjulinställningar. Tillsammans med dina kollegor kommer du även få bidra med att utveckla verksamheten och dess arbetssätt.  

 

Om dig

Vi förutsätter att du har ett stort intresse för bilar och gärna har jobbat i branschen något eller några år. Med en avslutad gymnasieutbildning, gärna med fordonsteknisk inriktning, och ett tekniskt intresse har du en god grund att stå på.  

För att lyckas i den här tjänsten hos oss är det viktigt att du är ordningsam, har god datavana och drivs av det som i Toyotavärlden kallas ”Kaizen” – ständig förbättring. Eftersom arbetet till viss del är säsongsberoende är det viktigt att du klarar av en växlande arbetsbelastning. Vi värdesätter att du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.  

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig, är ett krav.  

 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Placeringsorten är Jönköping. Vi har kollektivavtal med IF Metall genom Motorbranschavtalet.  

 

Ansökan
Skicka dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev till karriar@lindstromsbil.seMärk ansökan: DÄCKMONTÖRUrval sker löpande. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta vår Verkstadschef i JönköpingJarkko Väisänen, på telefon 036-440 16 21.  

Om oss

Lindströms Bil är ett familjeföretag med körglädje i generna! Vi är ca 150 medarbetare på totalt sex orter i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är en auktoriserad återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken.
Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.
Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms Bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster. Förutom ett intressant arbete erbjuder vi dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

 

Om tjänsten

Under hösten 2019 flyttar vi in i vår nybyggda och toppmoderna bilanläggning vid Ållebergs Center i Falköping och nu söker vi efter dig som vill bli en del av vår familj.

I rollen som bilsäljare kommer du att skapa och förvalta affärer med både nya och befintliga kunder. Du jobbar med försäljning av såväl nya som begagnade bilar och guidar kunden genom Toyotas välkända modellprogram innehållandes bland annat helt nya RAV4, Corolla och Camry. Under säljprocessen hjälper du kunden med tillbehör till sin nya bil, finansieringslösningar och bilförsäkring.

 

Tillsammans med övriga medarbetare säkerställer du högsta möjliga kundnöjdhet och utvecklar Lindströms bil i Falköping till det självklara valet för bil- och verkstadskunden.

 

Om dig

Vi söker efter dig som tycker om att göra affärer och våra gäster ska tycka om att göra affärer med dig. Har du dessutom en inneboende drivkraft att uppnå resultat och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer besitter du några utav de kvalitéer som vi söker.
För att lyckas i den här rollen behöver du ha förmågan att ta eget ansvar för ditt arbete och ha hög social kompetens. Vi ser också att du är en prestigelös kollega som inte räds att hugga i där det behövs och som vill bidra till en fantastisk stämning på jobbet.
B-körkort, avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.  

 

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Placeringsort är Falköping. Vi har kollektivavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer genom Motorbranschens arbetsgivareförbunds tjänstemannaavtal.

 

Ansökan

Välkommen att skicka dina ansökningshandlingar innehållande både CV och personligt brev till karriar@lindstromsbil.se. Märk din ansökan: Säljare Falköping. Urval kommer att ske löpande. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta platschef Daniel Carlgren, 0706–586 103, daniel.carlgren@lindstromsbil.se 

Vi vill skapa en arbetsplats som ger mer än bara lön.

Vårt mål är att du ska jobba minst 10 år hos oss. Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster.

Skapa bestående intryck
Vi som arbetar här är positiva och generösa. Vi sätter andra före oss själva. I hjärtat känner vi en äkta glädje och engagemang för våra arbetsuppgifter som skapar en ”go känsla i magen” på våra gäster och medarbetare vi möter i vardagen. Vår förhoppning är att vi tillsammans skapar ett bestående intryck.

 

Väldigt stolta över våra duktiga medarbetare
Vi känner en stolthet i att våra medarbetare trivs och stannar länge hos oss. Detta skapar en trygghet och att man som medarbetare kan utvecklas på ett bra sätt. Vi har väldigt många duktiga medarbetare. Några som har utmanat sig lite extra är Joe i Trollhättan (Sveriges duktigaste kundmottagare) och Johan i Skövde (Sveriges duktigaste skadetekniker) och nu senast Jens i Jönköping  (Sveriges bästa Tekniker). Alla tre har vunnit sin kategori  bland Sveriges Toyotaåterförsäljare.

 

I dag representerar vi Toyota och Lexus.
Det innebär att vi är en del av två av världens absolut starkaste bilvarumärken. Det ger oss en stark position i bilbranschen och en trygg framtid. I arbete med dessa varumärken har vi nöjet att arbeta med produkter av hög klass och vi får god hjälp att lyckas i vårt arbete genom dessa biltillverkare.

 

Familjeföretag
Lindströms bil är ett familjeföretag med körglädje i generna. Familjen Lindströms historia inom bilbranschen går långt tillbaka i tiden. Man till och med säga att släkten var ”först” i Sverige med att engagera sig i bilindustrin. I slutet av 1800-talet skapade David Lindström, farfars far till dagens ägare, Sveriges första fordons industri i Tidaholm. Läs mer här

Men sedan 1994 är det bröderna Ulf och Urban Lindström som äger och aktivt driver Lindströms bil.

 

Så nu återstår bara frågan: Vill du bli en del av vår familj?
Då ska du söka någon av våra lediga tjänster nedan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vännerna på Lindströms bil