Information Covid-19

Vi har tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska vara tryggt! Läs mer

×
Hero slide image Article banner
Just nu söker vi

Om tjänsten

Som verkstadschef tar du aktivt och handfast del i den dagliga verksamheten och är på alla sätt en närvarande chef. Du ansvarar för avdelningens budget, resultat och utveckling av verksamheten och säkerställer att kvalitets- och lönsamhetsmål uppnås.

 

Utöver funktionsansvaret har du det övergripande personalansvaret för samtliga medarbetare på din avdelning som i dagsläget består av 6 tekniker, två servicerådgivare och en reservdelsrådgivare. Du ingår i den lokala ledningsgruppen som tillsammans ansvarar för att engagera, utveckla och coacha medarbetarna så att de kan nå sina uppsatta mål. Rapportering sker till platschef och även till servicemarknadschef.

 

 

Om dig

Vi vill att du har några års erfarenhet som ledare och gärna från verksamhet som liknar vår. Har du tidigare arbetet i fordonsdatasystemet Kobra är det mycket uppskattat. Kunskaper inom personal- och arbetsmiljöområdet är en stor fördel liksom kunskaper inom verkstadsjuridik.

 

God datavana och B-körkort är ett krav. Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

 

För att lyckas i den här rollen behöver du vara en naturlig coach med ett ekonomiskt tänk, samtidigt som du är intresserad av arbetsmiljöfrågor. Du tar vara på det som fungerar bra samtidigt som du är lyhörd och drivs av det som i Toyota-världen kallas ”Kaizen” – ständig förbättring. Att hålla hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du trivs med ett högt tempo och uppskattar omväxling och variation i arbetet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och teamwork.

 

 

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Placeringsort är Borås. Vi har kollektivavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer genom Motorbranschens arbetsgivareförbunds tjänstemannaavtal.

 

 

Ansökan

Skicka dina ansökningshandlingar innehållande Cv och personligt brev till karriar@lindstromsbil.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta vår Platschef i Borås, Mikael Nyman, på telefon 033-29 04 51.

 

 

Om oss

Lindströms Bil är ett familjeföretag med körglädje i generna! Vi är drygt 150 medarbetare på sex anläggningar i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är en auktoriserad återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken.

 

Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.

 

Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms Bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster. Förutom ett intressant arbete erbjuder vi dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

 

Vår vision är att uppfylla Toyotas mål på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

Vi vill skapa en arbetsplats som ger mer än bara lön.
Vårt mål är att du ska jobba minst 10 år hos oss. Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster.

Skapa bestående intryck
Vi som arbetar här är positiva och generösa. Vi sätter andra före oss själva. I hjärtat känner vi en äkta glädje och engagemang för våra arbetsuppgifter som skapar en ”go känsla i magen” på våra gäster och medarbetare vi möter i vardagen. Vår förhoppning är att vi tillsammans skapar ett bestående intryck.

Väldigt stolta över våra duktiga medarbetare
Vi känner en stolthet i att våra medarbetare trivs och stannar länge hos oss. Detta skapar en trygghet och att man som medarbetare kan utvecklas på ett bra sätt. Vi har väldigt många duktiga medarbetare. Några som har utmanat sig lite extra är Joe i Trollhättan (Sveriges duktigaste kundmottagare) och Johan i Skövde (Sveriges duktigaste skadetekniker) och nu senast Jens i Jönköping  (Sveriges bästa Tekniker). Alla tre har vunnit sin kategori  bland Sveriges Toyotaåterförsäljare.

I dag representerar vi Toyota och Lexus.
Det innebär att vi är en del av två av världens absolut starkaste bilvarumärken. Det ger oss en stark position i bilbranschen och en trygg framtid. I arbete med dessa varumärken har vi nöjet att arbeta med produkter av hög klass och vi får god hjälp att lyckas i vårt arbete genom dessa biltillverkare.

Familjeföretag
Lindströms bil är ett familjeföretag med körglädje i generna. Familjen Lindströms historia inom bilbranschen går långt tillbaka i tiden. Man till och med säga att släkten var ”först” i Sverige med att engagera sig i bilindustrin. I slutet av 1800-talet skapade David Lindström, farfars far till dagens ägare, Sveriges första fordons industri i Tidaholm. Läs mer här

Men sedan 1994 är det bröderna Ulf och Urban Lindström som äger och aktivt driver Lindströms bil.

Så nu återstår bara frågan: Vill du bli en del av vår familj?
Då ska du söka någon av våra lediga tjänster nedan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vännerna på Lindströms bil